vrijdag 4 februari 2011

Wat maakte zo'n natte grijze dag tot een fijne dag?

Nou, ten eerste mijn bestelling bij Wolhalla. Ik heb wat uni kleuren sokkenwol besteld. Ik heb wel sokkenwol, maar bijna allemaal multikleur en daarbij zie je ingebreide patronen niet of nauwelijks. En omdat ik toch bezig was heb ik meteen Austermann Kid Silk besteld voor een mooie cowl (ik heb er geen goed nederlands woord voor eerlijk gezegd) Dit word hem dan (in het lila, want dat vind ik daar wel een mooie kleur voor):

En nog garen voor een hoed :

Ik ga deze maken in de kleur 'chocolat' (Fez, van Debbie Bliss). Als deze garens binnen zijn dan heb ik voor 18 projecten de garens liggen (sokken uitgezonderd) Ik kom de winter (en de lente en de zomer en de herfst) wel door qua haken en breien.

Toen kwam de pakketdienst met een pakje, een RAKpakje. Snel opgemaakt en moet je eens kijken wat erin zit:

Ik hou nogal van hartjes had ik op het RAKgroepje gemeld, nou deze RAKster heeft dat goed gelezen! Ook nog wat heerlijke theetjes (oa kauwgomballenthee !?) en 2 blokjes met papier voor m'n kraanvogelproject. Wat een heerlijke RAK!!!
En toen kwam de 'gewone' postbode met de Knippie (altijd leuk om te bekijken maar ik ga hem toch opzeggen) en nóg een RAKenveloppe. 2 RAKs op 1 dag, kan niet beter hoor. Snel opengemaakt en nog meer mooie origamipapiertjes mét een schitterende kaart, gemaakt door de 8 jarige dochter van de afzendster. Wauw, dochterlief kan wel cursussen gaan geven: zo'n mooie en vooral nette kaart! Kijk maar eens:
Wat een verwennerij vandaag!!!

2 opmerkingen:

Pauline zei

Klinkt als een superdag!
Veel plezier met alles.

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een iontzettende leuk pakjes heb je gekregen, vooral die hartjes.

Groetjes
Ines