zaterdag 14 juli 2012

Hiep Hiep Hoera!

Vandaag ben ik jarig en ik heb nog nooit zoveel cadeautjes gekregen! Van manlief kreeg ik een lijmpistool en -matje van Dremel van zoonlief kreeg ik een doosje bonbons (die hij mee opat natuurlijk) en omdat ik meedoe aan de VerjaardagSWAP op het SwapperdeSwapperdeSWAP forum lag de tafel vòl cadeautjes. Kijk maar eens wat ik allemaal ontvangen heb (en er komt nog meer, maar dat komt later: iets om naar uit te kijken dus!):








Op m'n verlanglijstje stond 'iets' met het een lemniscaat erop of in deze vorm, 'iets' met een hartje erop of iets in hartvorm. Slingers (gebreid, gehaakt, genaaid, gevilt: leef je uit!), zeep (niets fijner dan jezelf wassen met een stuk zeep) en seizoentafelspulletjes.  Ik heb dus zo'n beetje alles gehad dat ik wilde!!! Ook is er goed rekening gehouden met m'n lievelingskleuren (roze, paars en groen). Ik hoef niet uit te leggen dat ik me vreselijk verwend voel nu hè: wat een genot! Enneh: even voor de duidelijkheid het is vrijwel allemaal handgemaakt door de SWAPmaatjes.

7 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Hieperdepiep !!!!

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

Je bent heerlijk verwend; super :-).

Groetjes Tessa

Pauline zei

Wat ben jij verwend met leuke originele cadeaus, wat kun je nu een leuke slingers ophangen! Super wat een heerlijke post.
Natuurlijk ook van mij: Van harte gefeliciteerd en een dikke verjaarsknuffel van mij.

Peppy zei

Gefeliciteerd met je verjaardag, Miriam!!! En nog een fijne dag verder!

Sjoukje zei

Van harte gefeliciteerd! En je hebt inderdaad prachtige cadeaus ontvangen. Geniet ervan!

Corina zei

Hier ook gefeliciteerd en wat ben je leuk verwend zeg!

Marian zei

Leuke dingen Miriam. Leuk om al die verrassingen zo met de post te ontvangen.
Liefs, Dingus

Gingini zei

Ha Miriam, wat een leuke cadeautjes! Nogmaals gefeliciteerd! :D