maandag 15 november 2010

Morgen is het zover!

We gaan morgen naar de notaris om alles rond te maken voor het nieuwe huis!!! Dan wordt het poetsen, poetsen en poetsen want de 25e rijdt de verhuiswagen met onze spullen daar naar toe. de 26e gaan we dan weer naar de notaris om ons oude huis 'in te leveren'. En we hoeven niets schoon te maken, de nieuwe eigenaar gaat het helemaal strippen en opnieuw inrichten. Dus dat is niet verkeerd! Dat betekend natuurlijk dat er weinig gepost zal worden op m'n blog, en vanaf 25 november totenmet 7 december helemaal niets: we hebben dan geen telefoon/internet (met dank aan de KPN......strak werk mensen!) Ook met onze kabel (TV) leverancier wil het niet lukken dus of we daar straks televisie hebben: nog geen idee. Ach, we hebben het toch veels te druk met behangen en verven en dergelijke want daar hebben we pas echt de tijd voor als we er wonen (is nie handig nie, maar het is niet anders). Al m'n hobbyspullen heb ik gisteren ingepakt (op 1 borduurwerk na want ik hoop toch nog wel eens een verloren minuutje voor mezelf te hebben (wishful thinking)). Nu maar hopen dat we een fatsoenlijke doorgang hebben de 25e, want het is nu nog een puinhoop op/met de omleiding vanwege de kaduke Vlaketunnel.

4 opmerkingen:

crea annemieke zei

hoi Miriam,

Nou veel sterkte bij de verhuizing .Wat komt er veel bij kijken hé en jij met al je handwerkspulletjes en voorraad!!!! Je gaat naar een andere provincie verhuizen geloof ik, ook daar zal het wennen zijn. Maar ze bakken overal brood hoor.
daaaag en groetjes van Annemieke

Peppy zei

Sterkte en ik hoop dat je af en toe toch aan dat borduurwerk toe gaat komen!

lut zei

Vanharte gefeliciteerd met jullie nieuwe huis! En heel veel succes met de verhuizing.

Lida zei

Nu meis, poets ze en sterkte met de verhuizing, hoop dat het water snel zakt en dus het wegdek niet meer gaat drijven en jullie gewoon gebruik van de tunnel kunnen maken, want iedere keer omrijden is ook geen pretje! Sterkte en geniet maar van al dat nieuwe!! groetjes
Lida