vrijdag 27 november 2009

SprookjesSWAPpakket binnen bij mn maatje.

Het pakket is ontvangen door m'n SWAPmaatje dus ik mag eindelijk laten zien wat ik ervan gemaakt heb! Hier zijn de foto's: Dit zijn de gekochte items: een notitieboek een pen en een sleutelhanger. Dit zijn de zelfgemaakte items, een knuffeldraak en een drakenboekenlegger. En dit is even een totaalplaatje: Het draakje was erg leuk om te naaien alleen: zoonlief vond het een krokodil (met vleugels dan toch!) en mn man vond dat ie een hondenkop had. HMPF! De boekenlegger is een patroon van Dracolair. Er zitten sowieso veel kleuren in en dan moest het met 2 draadjes geborduurd worden omdat je ook nog met samengestelde kleuren werken moet. Ook veel kwartkruisjes en heel veel stiksteekjes. Een heel karwei maar ik vind hem dan ook wel heel erg mooi geworden. Maar of ik hem nog eens maken ga, ik betwijfel het. Het enige dat ik moest aanschaffen voor de zelfmaakitems was het stofje waar de draak van gemaakt is, het stofje voor de achterkant van de boekenlegger en 1 strengetje DMC. Behoorlijk UWYH (behalve dan dat ik een 'beetje' meer stof gekocht heb dan dat ik nodig had: te leuk om te laten liggen) M'n SWAPmaatje was er gelukkig heel content mee.

6 opmerkingen:

irina zei

Mijn man was ontzettend blij met de swap! Hij was er aardig van onder de indruk. Het was bovendien een heel erg toepasselijk pakket.

Brechtje zei

Ik kan me voorstellen dat je Swapmaatje hier blij mee was. Wat leuk zeg! Fijn weekend.

Corina zei

Wat een leuk swappakket heb je samengesteld! En wat is je boekenlegger prachtig geworden!

Grietje zei

Ooooooh, die boekenlegger...wat is die mooooi! Ik vind de knuffel echt op een draak lijken, knap bedacht!

Groetjes,
Grietje

MariecusBruyn zei

Wauw!Prachtig! Vooral die boekenlegger.... (kwijl, kwijl)
Ik ben helemaal into draken momenteel, en dat komt voor een stuk zeker door de boeken van Robin Hobb die ik momenteel aan het lezen ben.
Nog niet gelezen? Zeker doen! De draken zullen kronkelen van vreugde, *kronkel*kronkel*

MagdaW zei

die drakenboekenlegger is waauuwwwww.. helemaal mijn ding :-)