woensdag 2 december 2009

Wokkelsjaal is klaar.

Wat een leuk karweitje is zo'n wokkelsjaal haken! Je moet je niet verkijken op de hoeveelheid werk (dat deed ik wel een beetje): als je weet dat er bijna 3 bollen wol inzitten (van iedere kleur een bol) dan zegt dat waarschijnlijk wel genoeg. Affijn na 2 avonden en een uurtje overdag was ie dan toch helemaal klaar (zelfs de draadjes zijn weggestoken!). En zo ziet hij eruit: Het doet me enorm denken aan die jurken die flamencodanseressen dragen!

4 opmerkingen:

Grietje zei

Hij is mooi geworden!
Ik had enorm moeite met de eerste toer...er kwam gewoon geen einde aan. Ik ga er nog eentje voor mezelf maken in andere kleuren (alleen is het zo dat alles wat ik voor mezelf maak...9 van de 10x op de lange baan wordt geschoven).

Groetjes,
Grietje

Miriam zei

Ja die eerste toer leek het langst te duren, raar want het is dan wel 300% van de ketting, maar de tweede toer is 200% van die eerste toer (toer 3 is net zo groot als toer 2) Dus toer 2 en 3 zijn het langst. Misschien is het omdat je in de ketting insteken moet, en dat is lastiger dan insteken in een stokje van de vorige toer. Of het is puur psychisch ;)!

Groetjes
Miriam

Melinda zei

Wat is hij leuk geworden zeg!:)
Ik zou niet denken, dat er drie bollen wol inzitten!:O

lut zei

Mooi hoor!!