zondag 27 december 2009

Kerstresultaten.

Afgelopen kerstdagen heb ik nog wat kunnen borduren aan SAL26 My Love. Ik heb van het 4e deel zo'n 1000 steken gezet (heel veel confetti, maar móóí), foto update volgt als het 4e deel klaar is (2500 steken per deel, dus het duurt nog eventjes). Ook de Animal Baby geboortelap heb ik onder handen gehad (bijna klaar!) en de foto hiervan komt als ie klaar is, verstuurd en ontvangen is. Wat ik wel laat zien is Thirsty Work, een pakket van Anchor dat ik een poosje geleden vond in m'n voorraad (met een paar steekjes gezet ooit een keer) Dit is vrij makkelijk te borduren (grof stramien en weinig tot geen confetti: wel heel veel stiksteken maar daar ben ik nog niet aan toe) dus dat schiet goed op.
Komende week is manlief thuis, ik hoop dat ik eraan toekom de naaimachine op tafel te zetten. Ik heb zoveel leuke patroontjes van knuffeldieren gevonden en ik 'moet' nog eens iets maken voor de Toy Society.

4 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Oei, je maakt me nu wel nieuwsgierig ;o).

Amarins zei

Deze wordt mooi zeg. Ik ben ook heel benieuwd naar je SAL 26.
Veel plezier bij het verder borduren.
Groetjes,
Amarins

Anoniem zei

hai miriam

leuk dat je op mijn blogje geweest bent en een berichtje hebt achter gelaten.
Inderdaad kom je vaak via via op verschillende blog zo zie je maar weer nu ben ik ook bij jou :)
Ga jouw nu ook volgen want moet zeggen jij hebt ook hele mooie dingen op je blogje staan.

Tot gauw

groetjes miriam

Brechtje zei

Wat een prachtig werkstuk Miriam! Dat moet een feest zijn om aan te werken. Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en een fantastisch 2010