vrijdag 3 oktober 2008

SAL18, deel 2 is klaar

Op 1 arm na, staat de eerste feestende kabouter erop. Leuk werk om te doen, veel kleurtjes en vrij grof Aïda. Volgend jaar stond er voor mij al een SAL klaar per 1 maart, maar nu per 1 mei, 1 juni en 1 juli nog eentje dus 3 erbij! Ga een druk borduurjaar tegemoet dus. Heerlijk. Dit zijn de nieuwste:

6 opmerkingen:

Sjoukje zei

Hoi Mirjam!
Die kikkers komen van jou, he? Ik vind ze superleuk en ga dus zeker meedoen met de SAL. Wat duurt 1 mei dan nog lang, toch? En het is zeker niet zo dat ik niets te borduren heb, ik wil een extra dag in de week, alleen maar voor borduren!
Fijn weekend!

Groetjes, Sjoukje (M@lin)

Miriam zei

Ze stonden al een poosje hoog op m'n lijstje van 'die-wil-ik-graag-borduren'. En volgend jaar gaan deze 3 (en My Love) van start. Kan ik er 4 van m'n lijstje afstrepen eind 2009 (alleen ben ik bang dat er wel meer dan 4 voor terugkomen op mn lijstje)

Myrthestiek zei

Wat een heerlijke kleurspektakels ga je maken. Leuk :o)

Miriam zei

Ja, vrolijk hè. Die animalbaby's zijn ook zó leuk om te doen. Als ik daar aan bezig ben geweest ben ik echt in een beter humeur! Ik hoop ze dit jaar nog af te hebben (de geboortelappen) maar pin me er maar niet op vast. Ik wil té veel tegelijkertijd.

Myrthestiek zei

Rustig aan maar met de geboortelappen. Ik was het zelf al 4 jaar van plan, terwijl er niets van kwam :).

Miriam zei

Ooooooo, dan heb ik nog 3 jaar de tijd ;) . Nou, ik hoop, denk, weet wel zeker dat het eerder klaar is dan over 3 jaar.