zaterdag 1 november 2014

Geefmaand November #1

Zo, het is zover: het is november. Geefmaand November. De eerste dag heb ik het mij makkelijk gemaakt, maar wel 2 vliegen met 1 klap geslagen. Ik leg het allemaal uit:

Ik lees al geruime tijd het blog van Gregory: Madmanknitting (klik) . Deze man was dakloos en heeft zich daaruit gered met het breien en verkopen van teddyberen en het breipatroon van deze beren. Erg inspirerend. Natuurlijk heb ik een patroon van hem gekocht en af en toe koop ik een patroon om dat cadeau te doen aan iemand die het patroon op z'n wensenlijst heeft staan (bij Ravelry). Vandaag heb ik weer eens gekeken wie ik een plezier kon doen met Gregory's patroon en vond een andere man die dit op z'n verlanglijstje had staan. Zo leuk, want zo heel veel mannen zijn er niet actief op Ravelry (of breien/haken/handwerken überhaupt niet). Dus: Gregory heeft weer een inkomentje verdiend en Tim heeft een patroon dat ie graag wilde hebben.


Dit is zo'n beer. Leukerd hè! Het patroon heet: The Teddy Bear That Saved Me. KLIK

2 opmerkingen:

Karin zei

Wat een geweldig lieve actie Miriam! En wat leuk dat je juist een breiende man vond die deze beer graag wilde hebben.

Crealice zei

het is een schattige beer. Er zijn idd niet veel mannen die handwerken. Wat een mooi gebaar dat je ook weleens een patroon aan iemand cadeau geeft.