woensdag 6 juli 2011

Ik heb het één en ander te laten zien!

Wat wil ik allemaal laten zien dan? Nou ten eerste het 19e blok van de Arsenic & Old Lace Afghan, nog 1 blok en de rand rondom en hij is klaar!

Blok 20 staat klaar om geprint te worden dus het zal niet lang duren voordat je de foto hier ziet verschijnen. Dan heb ik 2 nieuwe kralen voor m'n TrollBeads armband gekocht. Het zijn geen kralen van het merk TrollBeads maar ik kocht ze in een ontzettend leuke Etsy shop ( BeadImpressions ):

En dan is zoonlief vandaag voor het laatst naar peuterspeelzaal geweest. Na de zomervakantie begint hij in groep 1 van de basisschool, spannend hoor! En wat doe je als je vakantie hebt? Nou, lekker buitenspelen natuurlijk, mama helpen door de ramen te wassen met modder vermengt met stoepkrijt: En de poes (die nog niet naar buiten mag) maar springen naar het borsteltje!: Laten we hopen op veel goed buitenspeelweer de komende weken!

2 opmerkingen:

Kiek es Ier ! zei

Schittterend breiwerk kan niet anders zeggen..hahaha mama helpen ..spannend hoor naar 'de grote school! Een hele fijn grote vakantie met veel mooi weer.

Anje zei

Super mooi blokje heb je weer gebreid. Heerlijk zo lekker buitenspelen voor het zware schoolleventje gaat beginnen. Fijne vakantie!
Groetjes Anje.