zondag 15 augustus 2010

Uitstapje gemaakt.

Gisteren zijn we een dagje uit 'in eigen streek' geweest. Sterker nog: we zijn de gemeente waarin we wonen niet uit geweest! Eerst naar Kwadendamme (buurtschap Langeweegje om precies te zijn), naar Vlindertuin Berkenhof waar zoonlief nog nooit geweest was en wijzelf ook al heel lang niet meer. Er is nu ook een Tropical Zoo waar allerhande reptielen enzo zitten. Hartstikke leuk, zeker omdat zoonlief een slang mocht aaien (en dat deed ie zonder aarzelen, terwijl een vlieg in huis soms een megádrama veroorzaakt (éng mama! een énge vlieg!!!))
Ook de bijbehorende horeca en de wandeltuin (met 2 speelapparaten) werden uitgebreid bezocht (tip: homemade chocoladetaart! Een enorme plak zálige taart)
Zoonlief wilde hierna nog niet naar huis dus we reden richting Hoedekenskerke. Daar draaide de molen en zoonlief is gék van molens dus we hebben de Koutermolen bezocht.
Toen nog dóór naar fort Ellewoutsdijk op zoonliefs verzoek. Toen we daar 'klaar' waren zijn we naar huis gegaan en is er nog flink gespeeld met de Thomas de Trein treinbaan en omdat het middagdutje erbij ingeschoten was hebben we bijtijds gegeten: zelfgemaakte pizza!!
De kleine man lag vroeg in bed: uitgeteld!

8 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Klinkt al een hele gezellige dag, wij gaan regelmatig uit in eigen gemeente, we hebben hier tenslotte Avifauna en het Archeon.

Groetjes
Ines

Babs zei

Wat een prachtige vlinders. Hier is niet zoveel te beleven al is er net een stoomtrein gestopt in het station.

Stiksteken zijn wel mooi, maar o zo iri. En ja, bijna elke Haed heeft confetti steken. De ene meer dan de andere, dat wel, maar heb zoveel patronen van Haed liggen en allemaal is het confetti :p

neeftje zei

wat een leuke dag! en wat een geweldig mooie vlinders! groetjes

quilting Jeannet zei

Leuk uitje Miriam, wij hebben het ook eens gedaan daarheen, maar van ons uit was het nog best ver rijden vonden we, Zeeland lijkt zo dicht bij de Zuid Hollandse eilanden, maar toch nog best ver. Onze zoon is ook gek op molens, en helemaal de pannenkoekenmolen in Burg Haamstede....

groetjes, jeanet

Madammeke Ongeduld zei

vind de vlinders prachtig hier regend het in is het fris heb voor de gezelligheid de houtkachel aangestoken

Carine zei

Altijd leuk zo'n dagje uit.
En zelfgemaakte pizza, heerlijk!

Caroline zei

Voor die lekkere chocoladetaart alleen al zou ik die richting heen gaan. Ik ben nog nooit in Zeeland op vakantie geweest dus.........wie weet!! Heerlijke dag moet dit voor jullie geweest zijn :-))
groetjesssss

Anoniem zei

Hoi Miriam,
wat leuk dat je bij mij een kijkje bent komen nemen..Wij zijn een paar jaar geleden ook in de vlindertuin geweest maar als ik dit zo lees van je moeten we zeker een keer terug! Al was het maar voor die chocotaart ;) Groetjes uit een nattig ZEEland Jitske