vrijdag 29 januari 2010

SAL16, deel 4 klaar.

Zo, deel 4 van My Love is klaar. Op deze foto zie je dus al 10.000 steekjes staan, er zullen er nog vele volgen. En heel veel confetti, je blijft aan- en afhechten. Maar ik vind het het wel waard, het wordt een schitterend borduurwerk.
Vanavond weer verder met Acrobats (SAL28) of de Clowns (SAL29). Lekker veel kleuren na dit overwegend wit/witachtig/lichtblauw/huidkleurig werk. En daarna is Nature's Home Afghan weer eens aan de beurt hoor (SAL6). Ik vind het zo lekker ontspannend om te borduren (of te breien, te haken of om het even wel handwerk onder handen te nemen).

9 opmerkingen:

Marijke zei

Het is echt mooi aan het worden! en vanavond weer borduren.. maar euh.. hoe staat 't met 't overhemd? :-) ('t mijne voor Quinten is al klaar hoor...)

Miriam zei

Ja uhm, het overhemd.............tsja na het nemen van de foto weer terug in het plastic tasje gedaan en het er niet weer uitgehaald. De naaimachine staat wél op tafel, maar daar is het tot nu toe bij gebleven ** bloos **

Quintens hemd al klaar? Ik ga meteen je blog checken!

Groetjes
Miriam

Marijke zei

Je hebt geluk dat de 20ste nog héél lang is.... :-)

Miriam zei

Nou, time flies hier hoor. En hard ook! Ik moet me maar eens gaan zitten vervelen, dan gaat de tijd veel langzamer ;)

Groetjes
Miriam

atelierlemlem zei

Zo, je hebt echt heel erg je best gedaan! Super hoor, het wordt prachtig. En dat overhemd, ach dat komt wel hoor. Het is in een middag klaar moet je maar denken. En volgens de weerberichten blijft het voorlopig 'binnenblijfweer'!
Groetjes mama lieveheersbeestje.

miriam zei

Prachtig word je borduurwerkje wat een werk dat aan en af hechten maar zoals je al zegt moeite waard.

En ach dat overhemd komt heus wel een keer af ken dat probleem heel goed en ja die tijd daar zou je toch af en toen een wat van bij moeten kunnen kopen zou toch wel eens handig zijn.

groetjes *miriam*

Elisa zei

oh hij word echt heel erg mooi,

Willy zei

Je borduurwerk wordt prachtig.
Groetjes

Amarins zei

Wat wordt deze mooi Miriam. En wat ben je al lekker opgeschoten.
Veel borduurplezier.
Groeten,
Amarins