vrijdag 12 juni 2009

Weer op wat leuks ingeschreven.

Dit vind ik nou zo'n leuk idee. Ik heb me maar gelijk ingeschreven. Het gaat erom dat je een speeltje/knuffeltje maakt en het dan (met begeleidende brief) ergens achterlaat. De vinder laat ook weer via internet weten dat de knuffel gevonden is. In Nederland zijn er al mensen mee bezig, en ik ga nu dus meedoen. Interesse? Kijk hier voor meer info: http://thetoysociety.blogspot.com/

5 opmerkingen:

Grietje zei

Wat een leuk idee zeg!
Ik ben benieuwd wat voor een knuffel je gaat maken, ga je het haken?

Groetjes,
Grietje

astridvanbeers zei

Wat een bijzonder initiatief. Leuk om aan zo iets deel te nemen. Ik ben benieuwd wat er allemaal uitkomt. Misschien wel nieuwe contacten. Laat je even zien wat je gaat maken?

Miriam zei

@ Grietje: ik weet nog niet of ik het haken of breien ga. Ik heb best veel geinige patroontjes van gehaakte en gebreide knuffels liggen. En op internet is er natuurlijk ook erg veel te vinden. Ik heb m'n keuze nog niet gemaakt dus!

@ Astrid: tuurlijk ga ik hier op m'n weblog laten zien wat ik gemaakt heb en waar ik het achter gelaten heb. Ook als de vinder het meld bij the toys society laat ik het hier weten. Veels te leuk om dat niet te doen!

Groetjes,
Miriam

Ingrid. zei

Je moet er maar op komen ; leuk !
Fijne dag en succes met de knuffel , groetjes Ingrid.

Amarins zei

Miriam, ik heb een award achter gelaten voor je op mijn blog. Kijk altijd graag bij jou dus je hebt hem verdiend. Groetjes, Amarins