woensdag 11 februari 2009

OEHOE

Nét de postbode aan de deur met m'n bestelling van Wolhalla....................kan ik leren sokken breien.......................maar eerst iets anders afmaken (anders word manlief gek van alle projecten die her en der verspreid door de kamer slingeren. Wél buiten bereik van zoonlief trouwens)

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Miriam,

Die postbode heeft het maar druk.Dank zij jouw vele hobbies.Succes met de breierij en even doorzetten hoor, je gaat me wel begrijpen als je bezig bent.
Daaaaag Annemieke

Miriam zei

Ja, TNT zal dankzij al m'n bestelling weinig last hebben van de crises! Ik kan al rondbreien met 4 of 5 naalden, dus dat zal geen probleem zijn. Het gaat mij om hak en tenen voornamelijk. Ik hou jullie op de hoogte!!

Groetjes,
Miriam

Sanderijn zei

Ja doe veel verschillende dingen zeg. Helemaal leuk!! We zien wel een keertje een sok verschijnen...

MariecusBruyn zei

Oh, spannend spannend spannend
je gaat je sokkenavontuur toch wel in het breed hier uitschrijven, hè ;)
OT: je kan misschien bananen haken om mee te gooien :) Alhoewel je nu wel een gezond begin van de dag had

Miriam zei

Ja, ik hou wel van afwisseling met handwerken. Dan weer even borduren, dan weer haken of breien of achter de naaimachine. En van alles doe ik uitgebreid verslag op m'n weblog hoor. Je ziet het wel verschijnen! Fruit haken lijkt me best leuk om te doen. En dan snel een foto maken hoe zoonlief een hapje gehaakte appel neemt!! Dat is een echte fruiteter namelijk.

Groetjes,
Miriam

atelierlemlem zei

Wat een heerlijke uitdaging zie ik hier. Je gaat dus lekker breien, nou ik ben ook alweer aan een muts gezet door de één na jongste. Hij wil een 'muts met oortjes', zo'n peru-achtig mutsje, maar dan met strepen. Tsja, dat kun je niet weigeren he?! Ik ben heel benieuwd naar de hak van je sokken, dat is mij n.l. nog nooit gelukt...help! Ik koop dus gewoon lekker handgebreide sokken bij de tweedehands winkel..ik heb er nu een paar aan. Echte sokken zitten heerlijk, dat moet toch een goede motivatie zijn om te beginnen. Veel plezier met de breinaalden!

Miriam zei

In dit pakket zit een heel duidelijk patroon. Op de foto zie je een sok in allerlei kleurtjes. Ieder kleurtje is apart beschreven in de handleiding. Toen ik het las, snapte ik het al (bijna) dus ik denk (hoop) dat het me wel lukken gaat. Maar eerst iets anders af maken anders ligt er straks teveel waar ik mee bezig ben.

Groetjes,
Miriam

Anoniem zei

Dat is inderdaad een heerlijk pakketje. Hier is het niet veel beter met mijn projekten die her en der liggen te wachten.....

Wat een mooie stekenmarkeerders heb je gemaakt!! Ik heb ze gekregen van Bregje die een kitten kwam ophalen. Ze zijn erg mooi!!

Leuk dat je een reactei achterliet en kom zeker nog eens bij je neuzen.......

En oh ja ik heb ook al een verhaal bij mij zitten kletsen tegen jou....

Miriam zei

Ik vind het heerlijk om met diverse projecten bezig te zijn, niet té veel dan verlies ik het overzicht. Ik ga meteen even kijken wat je nog verteld hebt op mn reactie

Groetjes,
Miriam

Anoniem zei

Kijk aan het pakketje is binnen kan je weer voorts ben benieuwd naar je sokken hoor, prachtig kleurtje ook echt gaaf, veel plezier ermee
groetjes van ons Marianneke

lheurebleue zei

leuk dat je op mijn blog kwam - nu kom ik even bij jou buurten. en je maakt mij al meteen nieuwsgierig met projecten die op stapel staan. de post heeft alvast mooie wol gebracht ...

Cisca zei

leuke wol, en wat hebben ze bij Wolhalla een keus. Volgens mij heb ik een bijna identieke knot hier liggen om sokken van te breien. Want dat doe ik ook naast het quilten, alhoewel het breien even op een heel laag pitje staat.

Anoniem zei

Hoi,
Ik ben ook zo'n "allesdoener" ook bij mij liggen overal onafgemaakte dingen. Nu ben ik zover, dat ik eerst wel wat dingen af ga maken voordat ik iets nieuws begin. Zoals jij ben ik ook begonnen met mijn eerste sokkenpaar. Via de beurs, via Wolhalla, met boekje! Het is super gelukt, de tweede sok is bijna klaar, op de teen na. De nieuwe wol heb ik afgelopen weekend in Zwolle gekocht, dus ik kan meteen door. Succes, Caroline

Anoniem zei

Dank voor je reactie! helaas ben ik hem kwijt :-)) Was aan het knutselen met mijn weblog en oeps....weg. Maar ik had hem gelezen hoor.

groetjessss