zondag 11 november 2012

Post! En niet zo'n beetje ook.

Gisteren ontving ik een pakket van m'n SWAPmaatje. Ik had nog het één en ander tegoed aan SWAP's (3) en die kwamen dus aan. Wat een verwennerij, het leek wel Sinterklaasavond toen ik het ging uitpakken.

Als eerste mijn verjaardagSWAP, een gastendoekje met 4 heerlijke (hartvormige!) zeepjes:

 

Daarna kwam m'n TAG uit de doos, een naaldenmapje met een lemniscaat van hotfixglinstersteentjes erop:


 

Voor wie het niet weet: ik hou van hartjes en het lemniscaatteken. En een ekster ben ik ook, dus glinsters zie ik graag.

Daarna was de beurt aan de ElementenSWAP, ik had het element Aarde gekozen en m'n maatje heeft dat omgezet in een (gehaakte) pompomsjaal in aardetinten, een zaaisetje (dat vind ik zo leuk om samen met zoonlief te doen!), een boekje over kruiden kweken (en komend jaar wil ik dus een kruidentuintje aanleggen, komt dat even van pas!) en een bewaartas om plastic zakjes (aardolie!) in te bewaren (die staat al lang op m'n 'wil-ik-nog-maken'lijstje maar dat kan er nu af: ik heb er nu eentje. Verlost van een plastic zak vol plastic zakjes in m'n kast!!!)En omdat het allemaal wat laat was aangekomen (met legitieme redenen) kreeg ik nog een extraatje: een schattig eendje van zeep en een potje handcrème. Heerlijk!

 
 
 
Wat een verwennerij hè!

2 opmerkingen:

Corina zei

Nou nou, je bent lekker verwend! Maf dat ineens alles tegelijk komt.

Pauline zei

Meid, je lijkt wel jarig! Wat een uitpakfestijn.