zondag 29 april 2012

Nieuw project

Ik wilde een nieuw project opstarten, het liefst een simpel breiwerk. Maar ik zocht en keek en keek en zocht: niets zinde mij. Daarom heb ik zoonliefs hulp ingeschakeld: ik liet hem m'n voorraad garens bekijken en er eentje uitkiezen. Met dat garen op tafel heb ik Ravelry open gegooid en gekeken voor welke patronen het garen passend zou zijn. Uit 3 leuke patronen kon ik weer niet kiezen dus mocht zoonlief weer aanwijzen. Kiest hij toch wel een haakpatroon, en nog een lastige ook! Maar ja, zijn keuze hè, had ik het zelf maar moeten doen. De eerste 7 toeren zijn gehaakt, zo ziet het eruit:


Aangezien dit mijn kleuren niet zijn (ik ben qua kleuren een zomertype) gaat deze shawl een cadeau worden of in de verkoop.

4 opmerkingen:

Pauline zei

Ha, geef dat cadeautje maar aan mij!
Prachtige kleuren en een mooi patroon, soms is het handig om een ander een keus te alten maken.Leuk idee!

Caroline zei

Het zijn ook niet mijn kleuren. Maar als het af is denk ik dat het wel mooi is!!

groetjesss

Gingini zei

Het wordt hartstikke mooi Miriam!! Vaker doen, die zoon van je laten helpen met uitzoeken! Ook het wolletje, of eigenlijk katoentje, is een heerlijk zomers kleurtje. Dat wordt een vrolijke zomerse shawl.
Complimenten aan je zoon! Hij heeft er echt kijk op! :)

Anoniem zei

Ik kan me haast niet voorstellen dat je niet weet wat te breien. Ik wil meestal zoveel dat ik ze het liefst allemaal tegelijk opzet.

Maar zo met hulp van je zoon is wel zo leuk natuurlijk.