woensdag 10 november 2010

Een Affo!

Het lag al zó lang te wachten totdat ik de laatste mouw zou inzetten: het vestje van zoonlief. Vandaag hoost het hier van de regen, zoon en ik zijn beide niet 100% in orde (heel handig als je bezig bent met een verhuizing te regelen: NOT) dus het was dé gelegenheid om dit kleine karweitje te klaren. En kijk nou toch hoe leuk het geworden is:
Het patroon en het garen zijn beiden van Drops. Garen: Drops Eskimo Print (ben even de kleurnaam kwijt, maar ik heb ergens Brown gezet), bruin, grijsblauw, groen garen in precies 'onze' tinten (zoon, man én ik zijn alledrie zomertypes qua kleurenleer)
Het patroon heet 9-6 Trui met capuchon en zakken. Het is eigenlijk een patroon voor een meisjesvest maar ik heb de knooplijst aan de andere kant gemaakt (op de herenmanier zeg maar) en de zakjes weggelaten, et voilá: een jongensvest.

9 opmerkingen:

Mascha zei

Het staat hem erg goed.
Beterschap voor jullie alletwee.
Groetjes Mascha

Pauline zei

Een ontzettend leuk en stoer vest!

Corina zei

Oh leuk stoer vest is het geworden! 't Staat 'm goed hoor!

Amarins zei

Wat een schitterend vest, prachtig gewoon. Zo zie je maar hoe leuk een patroon voor een meisje snel omgetoverd kan worden voor zo'n stoer ventje. Echt heel leuk!
Groetjes,
Amarins

miriam zei

wat een prachtig vest heeft ie aan hele mooie kleur heel stoer.

groetjs ♥ miriam

Lida zei

Ziet er echt geweldig en stoer uit, lekker die capuchon en dan die stoere knopen erop, dat wordt vast zijn favo deze winter!! Groetjes
Lida

WOLfje zei

Staat hem goehoed!

Grietje zei

Hij is prachtig! Stoer ding hoor ^_^

MariecusBruyn zei

Dat is een mooi stoer vest geworden!Een beetje creativiteit en een bestaand modelleke is zo omgetoverd tot iets wat je zelf kan gebruiken.