vrijdag 8 oktober 2010

Pakketje voor Mevrouw!

En bovenstaande zat in dat pakketje. Een zalig pakket om te ontvangen, maar het is uit een opheffingsuitverkoop: Wolhemel stopt ermee. En dat vind ik nu zó jammer hè. Maar ja, niets aan te doen.
Het wolletje links (2 strengen) is Malabrigo Worsted, kleur Stonechat. Hier wil ik een muts van breien, de Cute Snail Hat .
De bol die het meest links bovenaan ligt is een Schoppel Wolle Zauberball Lace in de kleur Fuchsia. Dat gaat een Isobel worden.
De bol rechts bovenaan is en Schoppel Wolle Zauberball Lace ind e kleur Tropical Fish, hiervan ga ik de Drop Stitch Scarf maken.
De 2 strengen paars/blauw naar de Malabrigo Worsted is Malabrigo Lace kleur Purple Mystery. Deze zijn bedoeld om Freya van de breien.
De streng die onderaan horizontaal ligt is Malabrigo Lace kleur Vaa en hiervan ga ik Gail ook wel Nightsongs genoemd maken. De twee bollen rechts midden is Kidsilk in het lichtroze en daarmee ga ik Flared Lace Smoke Ring breien. Dit patroon heb ik gekregen via het fenomeen RAK (Random Act of Kindness)
En de streng helemaal rechts is Malabrigo Lace kleur Marine en is bedoeld voor een Milky Way sjaal
Alle namen van de projecten zijn aanklikbaar zodat je ze op Ravelry bekijken kunt.

5 opmerkingen:

MagdaW zei

Wauw wat een prachtaankoop alweer.. en wat een to-do-lijstje :D!

Marijke zei

Jij hebt inderdaad nog 'n heel lijstje te doen! Is dat Lace-breien niet moeilijk? (ben nog maar 'n beginner,hé :-).. maar tja, ik mag er eigenlijk niet aan denken, heb hier ook nog 'n heel lijstje liggen...) Vind 't alleszins allemaal wel héél mooi wat op je planning staat.

Manja zei

Ha Miriam,

Wat een mooie dingen ga je maken! Ik vond vooral de Dropstitchscarf erg leuk om te zien. Lijkt ook niet echt moeilijk. Ik denk dat ik em ook maar op mijn verlanglijstje ga zetten.

En dan de Wolhemel dicht ....Ik had net alles besteld (en in huis!) voor de groninger woldeken! Ook heel leuk om te breien, al die handzame lapjes.

Succes met al die prachtige wolletjes!

Groetjes
Minie

GRANNY'S HOUSE zei

Je hebt een leuke voorraad en voorlopig zul jij je niet vervelen.

Groetjes
Ines

Mascha zei

Wat een heerlijke aankoop.
Groetjes Mascha