maandag 11 oktober 2010

Katia Triana

Wat een geinig breigaren is dat zeg. Het is als het ware een lange reep net dat je breit. En omdat je enkel recht breit (over 8 steken) in de bovenste mazen hangt het netje als een rokje rond het gebreide steken. Geeft een ontzettend leuk resultaat, kijk zelf maar: Het was handig geweest als ik een detailfoto gemaakt had hè. Maar ik heb nog 2 bollen Triana liggen dus bij een volgende shawl zal ik eraan denken (hoop ik)

4 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Leuk he? Ik heb er tot nu toe 3 gemaakt, maar wil nog een paar kleuren gaan doen, maar ze was helemaal uitverkocht, dus nog even geduld, misschien zie ik het wel op de handwerkbeurs.

Groetjes
Ines

Lida zei

Je bent er wel lekker druk mee en dan die berg wol, ik zou er gewoon zenuwachtig van worden en daar heb ik bij lapjes helemaal geen last van! Schattige deken voor zoonlief en een hartjesquilt kan heel leuk zijn in rood! Ik kocht een pakketje in Frankrijk met rode hartjes erop, misschien dat je zoiets kunt maken! Groetjes
Lida

Yvonne aka sommeke zei

Mooi wolleke, mooie sjaal!
Ik heb er vorige week ook zo ééntje gebreid!

lut zei

Je sjaal ziet er heel leuk uit! Ik heb dezelfde wol besteld en hoop maar dat het me lukt om er een sjaal van te breien. Is 't moeilijk? Ook 2 bollen Ondas van Katia besteld.