woensdag 2 september 2009

Schitterend boek gekocht.

Namelijk Jan Messent's Knitted Gardens. WOW, de ideetjes en mogelijkheden knetteren door m'n hoofd, zaten er maar 36 uur in een dag................

7 opmerkingen:

Amarins zei

Ik heb een award voor je op mijn blog gezet.
Groetjes,
Amarins

Grietje zei

Oooooh...jij hebt hem! Ik kom al bijna om in al mijn hobby's maar dit boek blijft maar door mijn hoofd spoken.

Groetjes,
Grietje

Anoniem zei

Dit vind ik zó leuk om te zien.
Nog nooit gedaan maar zo'n boek inspireerd enorm lijkt mij !!!

marian'ne m

Miriam zei

Yep, meer hobby's dan tijd (helaas) Dit boek heb ik een poos geleden al eens gezien, maar niet gekocht. Altijd spijt van gehad, maar ik wist echt niet meer hoe het heette of wie het geschreven had. Maar nu heb ik het! Het ligt naast m'n bed, dan kan ik voor het slapen gaan er nog lekker even in bladeren.

Groetjes
Miriam

Wendy zei

dat ziet er heel erg leuk uit, zoiets heb ik nog nooit eerder gezien !
niet mijn ding, maar wel heel inspirerend !

atelierlemlem zei

Oh, je hebt het! Super leuk he?! Ik had er immers al eens een postje over gemaakt, maar niet gekocht. Ik zit nu te prakkezeren over het maken van de huisjes met stukjes oude truitjes...een soort gerecyclede huisjes..

Miriam zei

Leuk idee! Ik vind de beddensprei zo'n leuk idee en zit erover te denken om zoiets te maken met een stratenplan (wegen, zebrapaden, verkeerslichten, huizen met tuintjes) en het kussen een garage. Ik denk dat zoonlief uit z'n dak gaat als ie zoiets krijgt. Maar ja, de tijd hè. Ach, het is in ieder geval een heerlijk inspirerend boek.

Groetjes
Miriam