dinsdag 21 april 2009

Update 4 HAL.

Ja, een echte update is het niet. Ik heb geen steek gehaakt aan m'n HAL de afgelopen maand en om nu dezelfde foto als vorige maand te laten zien.............dat is ook geen goed idee (toch?) En hoe dat komt dat ik niet aan m'n HAL gewerkt heb? Nou, omdat ik druk ben met de vakantieSWAP, ik heb het deze keer nogal groot aangepakt en ik ben zelfs bang dat ik de deadline (1 mei) niet ga halen. Ik beloof beterschap voor de 5e update van de HAL volgende maand!

6 opmerkingen:

lut zei

Je hoeft heus niet elke maand te updaten hoor! Veel succes met je vakantieSWAP.

Crea Annemieke zei

Hoi Miriam,

Heb jij ook niet veel tijd aan je foto's gewijd.En aan Picasa!! Grapje.......
Werk ze aan je SWAP
Annemieke

Miriam zei

@ Lut, ik vind het wel leuk (en stimulerend voor mijzelf) om iedere maand m'n vorderingen te laten zien (en om die bij de anderen te bekijken) Dus zelfs als ik niets te melden heb, dan meld ik dat :)

@ Annemieke, klopt! Dit berichtje staat vól met onbewerkte foto's (en ze zijn allemaal onzichtbaar ook!! ;)

Groetjes,
Miriam

astridvanbeers zei

Ik denk dat ik de HAL vaarwel ga zeggen. Het patroon wil maar niet in mijn hoofd. Er komt geen routine in de haaksteken. En dan is het gewoon niet leuk.

Miriam zei

Astrid, wat jammer joh! Het is, ondanks de simpele steken(lossen, vasten, stokjes) best een lastig patroon, dat ben ik met je eens. Bij mij ligt het patroon dicht in de buurt want ik moet ook regelmatig spieken.

Groetjes,
Miriam

MariecusBruyn zei

oei oei oei, bijna 1 mei...
Ben benieuwd of je de deadline haalt.
Ik heb alleszins een (redelijk uitgebreid) verslag gemaakt over zondag, dus als je een gaatje vrij hebt, kan je je nieuwsgierigheid gaan bevredigen :)