vrijdag 8 augustus 2008

Sal4, deel 7 is klaar.

Zo, van SAL4 is deel 7 ook al weer klaar. Volgende maand deel 8, het laatste deel. Deze maand start ik met de kabouters en met de poezen SAL's. De afghan (SAL6) loopt nog een hele tijd en tussendoor werk ik ook nog aan de 1e van 3 animal baby geboortelappen. Ik verveel me niet hoor!

4 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Wat een mooi tafereel.

Miriam zei

Ik vind hem zelf ook veel leuker dan dat ik gedacht had. Ik wilde graag meedoen met een SAL en deze begon net op dat moment. Anders had ik deze mss nooit gemaakt. Als ie klaar is gaat ie denk ik naar Borduren voor Gezondheid. Ik ben trouwens al begonnen aan de 1e lap voor jullie!

Myrthestiek zei

Leuk, spannend. Ik vind het heel lief van je dat je dat wilt doen :).

Miriam zei

Ik vind het ook leuk (schattig die animal baby's borduren) en spannend want ik heb nog nooit zelf een lap 'ontworpen'. Ik heb voor de 1e wel een hele fijne stof gekozen en dat schiet niet zo hard op. (het is ook nog eens spierwit dus met de warmte van de afgelopen tijd heb ik er niets aan gedaan) Voor de andere lappen ga ik een minder fijne stof nemen (en andere kleuren maar dat was ik sowieso al van plan) Ik ben zó benieuwd hoe het eruit komt te zien én wat jullie ervan gaan vinden.