dinsdag 1 juli 2014

IronCraft #13

Eindelijk weer even de tijd genomen om mee te doen aan IronCraft. Voor iedere uitdaging hebben we 2 weken maar dat blijkt voor mij soms toch te kort te zijn....of ik heb het gewoon te druk met andere dingen, dat kan ook.
De 13e uitdaging ging over Sterren en Strepen (Stars and Stripes, vanwege de 4e juli natuurlijk). Toen ik dit las dacht ik meteen aan de rage die Nederland overspoelt: het loomen met elastiekjes.

Zoonlief had al een Rainbow Loom gekregen (met ikweetniethoeveel elastiekjes) en op het www staan heel veel leuke ideetjes om met zo'n loom te maken. Even gegoogled op 'ster' en 'star' (want in het engels vind je meestal beduidend meer) en jawel hoor: een leuk nederlandstalig YouTube filmpje gevonden over het maken van de Starbust Bracelet (KLIK HIER) . En omdat het met het voetballen nogal goed gaat voor Nederland heb ik het armbandje in de nationale kleuren gemaakt: rood, wit en blauw voor de sterren en oranje voor 'de afwerking'.
3 opmerkingen:

kat zei

I was right it's a football support thing ;) We are supporting the Netherlands on our house too. We spent two weeks there last month and everything was in these colors! Nice work.

Corina zei

Geinig zeg, leuk gedaan!

Pauline zei

Als moeder van grote kinderen gaat deze rage een beetje aan mij voorbij, leuk om te zien dat jullie wel lekker bezig zijn met deze elastiekjes in vele kleuren. Je hangertje is leuk geworden!