zondag 27 oktober 2013

D'ruitdaging extra

Klik hier voor meer informatie over d'ruitdaging.


 
 
Het opruimen was m'n zoon opgevallen en hij wilde (samen met mij) z'n eigen kamer onder handen nemen. Dat hebben we dus deze stormachtige zondagmiddag gedaan.

De 'buit': een flinke stapel boekjes die weg mogen, 2 broeken (te klein), een paar snowboots (te klein) en een hele prullenbak vol tekeningen en knutsels die hij niet meer wilde bewaren. Alles is nu weer netjes en op z'n plekje gezet, ik ben met 'de buit' naar beneden gegaan: hij bleef nog even op z'n bed zitten om een boekje te lezen (hij is na de zomervakantie begonnen in groep 3 en het lezen vind ie leuk om te doen (en hij doet dat goed ook!)) Hij kent nog niet alle letters, maar op de één of andere manier lukt het hem wel om eenvoudige boekjes te lezen en te begrijpen waar het verhaal over gaat.

Ik wil deze actie 7 punten geven ( 1 per broek, 1 voor de snowboots, 2 voor de prullenbak vol knutsels en 2 voor de ruim 10 cm hoge stapel boekjes). Ook weer een boek van mijzelf dat weg kan: 1 punt. Totaal aan extra punten vandaag: 8.

Totaal na 27 dagen: 351 punten.

2 opmerkingen:

Pauline zei

Wat goed dat jouw actie zo'n goede invloed heeft op je zoon, ik vind dat hij (en jij) een dappere actie heeft ondernomen.

Corina zei

Wat leuk dat je opruimactie ook invloed heeft op je zoon, en wat fijn dat hij graag leest.