dinsdag 27 augustus 2013

IronCraft #17

Deze IronCraft opdracht was een makkie: maak een UFO af of maak iets waarvoor je alle benodigdheden al een poos in huis hebt. Ik heb een heleboel Ufo's liggen: maar daar zit veels te veel werk aan om die in 2 weken af te krijgen. Ik heb ook een heleboel handwerk- en knutselspullen liggen mèt bijbehorende tutorial of patroon van hetgeen ik ermee maken wil. Maar waar ik uiteindelijk voor koos is dit:



De kralen kreeg ik begin juni van m'n zoon. We waren op een kunstmarkt hier op het dorp en hij wilde persé kralen voor me uitzoeken (glas en aardewerk). Koord dat door de kralen past heb ik dezelfde week besteld (ik 'moest' toch nog bestellen en meebestellen scheelt natuurlijk verzendkosten......goed excuus toch?!). Dus vanaf die tijd lag dit me toe te lachen, maar ik deed er maar niets mee.............tot deze IronCraft uitdaging! Het was in een mum van tijd geregeld natuurlijk:

 
 
Ik heb de ketting al regelmatig gedragen, het past niet bij de kleuren die ik normaal gesproken draag qua kleding maar hé: ze zijn door m'n zoon uitgezocht, dus dragen zal ik ze, met liefde!

2 opmerkingen:

Just Crafty Enough zei

How sweet that he wanted those beads for you. They certainly are nice even if not colors you wear all the time.

Anoniem zei

Fantastisch! :D