zaterdag 2 februari 2013

Uurtje per Dag, week 21

Na een druk weekend mèt ziek kind gaan we deze week weer vol goede moed het Uurtje per Dag oppakken.

Maandag half uurtje extra huishouden: het aller- allerlaatste stukje zomerstrijkgoed is gestreken. Jeetje wat was dat een berg zeg! Maar stukje bij beetje is het gelukt.

Maandag half uurtje handwerken: vandaag aan de IronCraft (Orange) uitdaging gewerkt. Ik heb nu 3 dingetjes die hiervoor in aanmerking kunnen komen. Ik weet nog niet welke het worden gaat. Hier alvast een fotootje:


Dinsdag half uurtje extra huishouden: Op zolder een hoekje aangepakt. Grote stapel tijdschriften, bankzaken, betaalde rekeningen, knutsels en werkjes van zoonlief uitgezocht en op hun plek gelegd. Nog lang niet klaar, maar het begin is er!

Dinsdag half uurtje handwerken: lekker aan de HAL gehaakt, deze week dus geen last-minute klusje. En dat komt goed uit want het is een drukke week.

En toen sloeg de griep toe. Het is nu zaterdag en ik lig nog in bed, de koorts is weg, het hoesten en snotteren wordt minder maar ik lig te verrekken van de spierpijn: vooral in m'n benen. Ik kan amper lopen, zo'n pijn. Hopelijk ben ik hier snel vanaf want het gaat mij goed vervelen zo!

2 opmerkingen:

Pauline zei

Je begon de week zo goed, maar helaas velde de griep zijn volgende slachtoffer en was jij aan de beurt, zo te lezen heeft hij je stevig in de greep. Ik wens je van harte beterschap en een voorspoedig herstel.

Creative Chaos zei

Beterschap Miriam !!! Laat je maar lekker verwennen en wel goed uitzieken, he !!!
Patti xx