zaterdag 5 januari 2013

Uurtje per dag, week 17

In 2013 wil ik proberen m'n Uurtje per Dag vol te houden dus op 2 januari ben ik daar weer mee aan de slag gegaan (Oudjaars- en Nieuwjaarsdag sla ik dus even over)

Woensdag, half uurtje extra huishouden: vandaag heb ik de kerstspullen opgeruimd, lekker alles weer in de kratten en dozen op zolder, boom naar buiten (naalden opgezogen), kerstkaarten op een stapel op tafel (daar ga ik morgen mee aan de slag). Heerlijk!

Woensdag half uurtje handwerken: ik heb heerlijk gewerkt aan een (onderdeel van) een babycadeautje. Jammer dat het weer iets is dat ik pas kan laten zien als het cadeau ontvangen is. Hopelijk komt de baby op tijd!

Donderdag half uurtje extra huishouden:Kerstkaarten gecheckt. Ik kijk altijd even na of ik iedereen die ons een kaart gestuurd heeft ook een kaartje terug ontvangen heeft.

Donderdag half uurtje handwerken: Afgemaakt waar ik woensdag ook mee bezig geweest ben: onderdeel van een babycadeautje

Vrijdag half uurtje extra huishouden: wat achterstallig onderhoud qua huishouden gedaan, niets extra's. Gelukkig gaat zoonlief maandag weer naar school en kan ik het normale ritme weer in.Vrijdag half uurtje handwerken: Alvast aan het HALblok gewerkt voor komende donderdag.

2 opmerkingen:

Pauline zei

succes met je goede voornemen door te gaan met deze goede actie.

Anoniem zei

Oh, ik wil meedoen, ik wil meedoen. Maandag en dinsdag maak ik lange dagen, dat wordt al niks. Woensdag een halve dag, vanaf dan zou het moeten lukken, maar we hebben deze maand citotoetsen, alles moet in de computer, net als de observaties in de groep (1), daarna rapporten en tien minutengesprekken. Dat wordt dan weer februari, zucht. Maar je staat bij mijn favorieten en ik ga proberen je te volgen! Veel succes.
Machteld.