zondag 28 oktober 2012

Ik recykleer!

Het recyclen is sowieso al iets waar ik me graag mee bezighoud, maar voor de 14 daagse actie Ik Recykleer! van Boomie Blogt (KLIK) eind september ben ik toch echt te laat. Gelukkig blijven de Flickr-pool en de Pinterest borden bestaan en mag je er aan toe blijven voegen.

Wat wilde ik recykleren: een eenzame peutersok.





Ik kreeg een tasje sokken waar het vriendje van zoonlief uitgegroeid was en in dat tasje zat 1 eenzame sok, een handgebreide sok nog wel. De moeder van het vriendje kon sok nr. 2 niet vinden en zei: gooi maar weg dan. Nou, zoiets weggooien doe ik niet, ik haal dat sokje uit en maak er iets anders van.

 
 
Toen kwam de actie Help een kitten met een Knitten van de dierenbescherming voorbij: KLIK
Ik wist meteen wat ik met het bolletje wilde maken: een knitten! Het dierenopvangcentrum (asiel) in Breda doet ook mee aan deze actie, dus ik hoef ze niet naar Noord Holland op te sturen.
Aan de slag ermee!
 

Ik kon bijna 2 knittens uit het bolletje halen, knitten nummer 2 heeft een staartje moeten krijgen van een ander garen. Gelukkig heb ik restjes genoeg liggen!

Kijk eens wat een dotjes het geworden zijn:



De eerstekomende keer dat ik in Breda moet zijn ga ik ze afgeven bij het Dierenopvangcentrum (dierenasiel), ik zal ze missen.....

2 opmerkingen:

Gingini zei

Miriam, wat een schattige katjes heb je ervan gemaakt. Echte lieve knuffeltjes. Dat had die sok ook nooit gedacht.. ;)

Pauline zei

Wat een schatjes!
en zo heeft die arme sok toch weer een nieuw doel gevonden!