dinsdag 3 januari 2012

Clubcrea Mooi Handwerk: Dotee Doll

Toen we een nieuw lid bij de club Mooi Handwerk mochten begroeten die Dotee Dolls maakt hadden we meteen een onderwerp voor een nieuwe clubcrea: de Dotee Doll. Een Dotee Doll is een klein popje (tussen de 3 en 5 inch lang), een ophanglus van boven, een 'staart' vanonder en een gezichtje. Geen voorgeschreven vorm dus er is veel mogelijk. Ook een heerlijk projectje om restjes stof, wol, vilt, kralen, lintjes, knoopjes,  etc. in te verwerken en dat heb ik dan ook gedaan. Alles dat gebruikt is voor deze Dotee Doll komt uit eigen voorraad.



Het eerder genoemde lid heeft ook een club: Dotee Dolls///Poppetjes genaamd en zij houden momenteel een 'blauwe periode'. Dat zijn 2 vliegen in 1 klap: ik wilde sowieso met m'n blauwe restjes gaan werken voor de clubcrea en nu kan ik naadloos aanhaken op een andere club in de blauwe periode. Ik vrees wel dat een nieuwe verslaving geboren is.................

2 opmerkingen:

Pauline zei

Wat een Dotje van een Dotee Doll! Dit belooft meer moois in de toekomst, veel plezier met en leef je lekker uit in het maken van deze fantasievolle poppetjes.
Groetjes, Pauline

Anoniem zei

Wat een schattig poppetje!