maandag 25 oktober 2010

Wensen

Op 'creatief' gebied heb ik weinig te melden, te druk met de op hande zijnde verhuizing. Door deze verhuizing gaan er weer wat wensen 'opspelen'. Ik wil al jaren een hond, maar ja: ik werkte dus dan vond ik dat eigenlijk geen goed idee. Nu ben ik natuurlijk thuis met zoonlief en zou er (na de verhuizing) ruimte en tijd zijn voor een hond. Ik ben wèg van Ierse Wolfshonden, Greyhounds en Barsois. Redelijk snelle honden dus. M'n vriendin gaat volgend jaar een tweede nestje Oud Duitse Herders fokken en dat vind ik ook heel leuke dieren (en dan weet ik 100% zeker dat ze 'uit een goed nest komen' en gesocialiseerd zijn met kinderen en andere (huis)dieren. Dus wellicht dat het een Oud Duitse Herder gaat worden..... Ik wil al jaren een hobbykamer, maar ja: we moesten zonodig een logeerkamer 'standby' hebben. Die logeerkamer is dus amper gebruikt en dat gaan we in het nieuwe huis anders aanpakken. Geen logeerkamer meer, maar een hobbykamer! De logeerbedden zetten we op de zolder, die gaan niet weg want: je weet maar nooit. Lekker straks een kamer waar al m'n spulletjes bij elkaar staan. Ik moet nog wel op zoek naar (roldeur)kasten, tafels (liefst een hoge erbij voor teken/knipwerk), verlichting (daglichtlamp) en een fijne stoel. Maar dat komt wel na de verhuizing, er zijn wellicht meer tweedehands kantoormeubel zaken in Brabant dan in Zeeland. Ik wil al jaren meer 'activiteiten' in de buurt. En jawel hoor: enkel in Tilburg is al meer te doen dan in heel Zeeland (de provincie hè, niet de plaats Zeeland). En dan is Breda ook nog dicht in de buurt. Als inwoner van Zeeland ben ik gewend afstanden te moeten rijden voor vanalles en nogwat dus Eindhoven is dan ook vlakbij straks. Ik geniet nu al! Ik heb er zin in, in het verhuizen. Maar wat een werk moet er nog verzet worden vóór 25 november!!!

3 opmerkingen:

colourfullflowergirl zei

Heerlijk dat enthousiasme over de verhuizing. Een eigen hobby kamer is ideaal. Alleen, mijn hobby kamer staat vol met materiaal en mijn keukentafel en tafel in de kamer zijn toch mijn favoriete werkplekken. Gelukkig heeft mijn man hier niet zoveel moeite mee.
En... een oudras herder is dat zo'n een met zo'n dikke vacht? Die vind ik zooo mooi!!Succes, maar ook sterkte met de verhuizing. Kleurige groetjes uit het hoge noorden.

Miriam zei

Een Oud Duitse Herder heeft een rechte rug, een Duitse Herder heeft zo'n lage kont zeg maar oneerbiedig :)

Ik zal vast nog beneden aan tafel of op de bank zitten handwerken enzo maar ik kan straks bv m'n naaimachine goed neerzetten en laten staan. Van die ruimtevullende zaken die onhandig in de weg staan (of gevaarlijk voor zoonlief zijn) daar lijkt me de hobbykamer heerlijk voor.

Groetjes
Miriam

MagdaW zei

Fijn een eigen hobbykamer.. voor mij zit dat er niet echt in.. maar in Nl hebben we een grote living dus plaats genoeg.. en ja de naaimachine wordt heen en weer versleept!.. succes met de inrichting van je nieuwe woning.. is toch wel spannend :D