vrijdag 5 februari 2010

SAL29, deel 2 is klaar.

Gisteren heb ik lekker aan SAL29 (clowns van Canepa) gewerkt zodat het tweede deel nu klaar is. Vanavond ga ik maar weer een blokje van SAL6 (nature's home afghan) opstarten denk ik. Van SAL28 (Acrobats oftewel de kikkers) mis ik een kleurtje DMC. Ik ga dat eerst maar eens bestellen want het werkt niet lekker met die lege stukjes her en der. Ik ga meteen DMC bestellen voor SAL36 die in april (geloof) ik start. Dat wordt een sneeuwman met hoed op en op die hoed zitten allemaal vogeltjes. Ook bestel ik meteen garen voor Snowglobe van Butterick, die wil ik graag dit jaar nog maken. En ik ga meteen even al m'n lopende borduurwerken langs of er nog kleuren (bijna) op zijn. Nog een mooi klusje voor komend weekend!

4 opmerkingen:

astridvanbeers zei

Moest even 3x kijken. Een hele nieuwe layout. Ziet er gezellig uit. Jij hebt nogal wat verschillende borduurwerken onderhanden. Maar ieder werk heeft zijn eigen charme. Mijn NHA vordert niet. En die van jou??

Amarins zei

Hij wordt erg leuk, frisse kleurtjes. Die SAL36 is inderdaad ook wel heel aantrekkelijk.
Groetjes,
Amarins

Miriam zei

Yep een heel nieuwe jas, ik was de oude een beetje beu en ik vond deze wel kek. Ik ben aan zo'n 6 borduurwerken bezig momenteel dus heel hard gaan ze niet. De NHA zit op 8 blokken van de 30, daar zit ook maar weinig vaart in bij mij.

Groetjes
Miriam

Brechtje zei

Miriam, leuk hè, plannen maken! Veel borduurplezier hoor!