maandag 20 april 2009

Tsja,

dan heeft Annemieke een heel epistel geschreven hoe ik m'n foto's leuk kan publiceren hier (via Picasa) maar dat lukt dus niet. Als ik Picasa op m'n laptop zet, pakt ie alle plaatjes van m'n harde schijf en dat zijn er duizenden. Na een uur (of wat) draaien heb ik de boel er maar weer af gehaald. Dan maar geen leuk foto collage. Ik baal als een stekker, dat snap je. Een slideshow via Photobucket lukt ook niet meer omdat er 'iets' met de code is en aangezien die code door Photobucket gegeven wordt weet ik niet wát er fout aan is. Nu ben ik er een hele ochtend mee bezig geweest en ben ik het beu, spuugbeu. Ik ga een nieuw berichtje maken en ga alle foto's dan maar stuk voor stuk plaasten. Of ik hou het op een paar foto's want het kost me teveel tijd (eerst foto's verkleinen, opslaan, uploaden, plaatsen) Jullie zien het wel wat het worden gaat.

2 opmerkingen:

Crea Annemieke zei

Hoi Miriam,

Ik lees het al,het is je niet gelukt.Maaaaaar, moet je luisteren.Voordat je een collage foto gaat maken moet je eerst de foto's die je voor de collagefoto wil gaan gebruiken, per stuk selecteren in het vakje waar SELECTIE staat en deze met het groene punaisje vastklikken d.w.z. aanvinken.Anders gaat de hele map mee.
Probeer het nog maar eens.Ik denk dat het wel lukt.Hele mooie poezen trouwens, Goed Kado!!
Groetjes Annemieke

Miriam zei

Hoi Annemieke,

Het ging bij het installeren al mis, hij ging alle foto's en plaatjes van de harde schijf in picasa zetten. Ik denk dat ik daarna een selectie daaruit had kunnen maken maar omdat ik zoveel op m'n laptop heb staan duurde dat zo ontzettend lang dat ik het onderbroken heb. Maar misschien dat ik later nog eens naar kijk. Ik heb nu geen tijd om te kijken of ik Picasa op een andere manier op m'n laptop kan krijgen.

Ja, goed cadeau hè! Ik ben er, als rasechte poezengek, ook erg blij mee!

Groetjes,
Miriam